Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Ring oss:
+47 96 7000 62

Send en e-post:
post@oslopsykologklinikk.no

Vi søker psykologer

1 år ago · · 0 comments

Vi søker psykologer

Oslo psykologklinikk får flere henvendelser enn vi klarer å ta unna. For å hjelpe alle som tar kontakt med oss er vi på jakt etter en eller to psykologer som kan tenke seg å jobbe på dagtid eller helg. Teamet består så langt av folk som tar spesialisering innen samfunns og allmenn-psykologi, rus og avhengighet, klinisk voksenpsykologi og organisasjonspsykologi. Flere av oss jobber med doktorgrader innen forebygging, klinisk psykologi og atferdsgenetikk. Vi satser blant annet på forebygging, helsefremming, lavterskel-tjenester (f.eks 25 min konsultasjoner i tillegg til vanlige 45 min), samt helseinnovasjon og implementering av helseteknologi. Vi er dessuten Norges kuleste psykologfelleskap! Vi flytter snart inn i nye lokaler ved Oslo Hospital i sentrum/Gamlebyen. Hvis du ønsker å jobbe med høy grad av faglig og administrativ frihet kan dette være midt i blinken. Vi ser etter noen som kan treffe minst 4 pasienter i uka (mandag, tirsdag, onsdag, lørdag eller søndag). Det vil også være mulig å jobbe flere dager.

Hvis du er interessert eller har spørsmål, send oss gjerne en epost til post@oslopsykologklinikk.no.

Categories: Nyheter

Vidar Ulset

Vidar Ulset

Vidar har erfaring som kommunepsykolog og fra helsevesenet. Under spesialisering i samfunns- og allmennpsykologi Medlem av Nordisk nettverk for friluftsterapi.