Blog

Oslo psykologklinikk får stadig flere henvendelser, og for å hjelpe alle som tar kontakt med oss er vi på jakt etter en eller to psykologer som kan tenke seg å jobbe en kveld i uka hos oss. Vi ser etter høyt kvalifiserte psykologer som er ferdig spesialist eller i spesialisering. Doktorgrad er stor fordel. Teamet består så langt av folk som tar spesialisering innen samfunns og allmenn-psykologi, klinisk voksenpsykologi og organisasjonspsykologi. Flere av oss jobber med doktorgrader innen forebygging, klinisk psykologi og atferdsgenetikk. Oslo psykologklinikk skal satse på forebygging, helsefremming, lavterskel-tjenester (f.eks 20 min konsultasjoner), samt innovasjon og implementering av helseteknologi. Muligheter for god inntjening i innovativt, ungt og ambisiøst miljø. 

Hvis du er interessert eller har spørsmål, send oss gjerne en epost til post@oslopsykologklinikk.no.  

Vi i Oslo psykologklinikk ønsker å tilby kvalitetstjenester for en lavere pris. For å få til det støtter vi oss på gode og effektive kartleggingsmetoder. Disse timene varer i 20 minutter og må betales på forhånd. De kan bare bestilles i vårt online bookingsystem. Dermed kan vi bruke tiden på det som er mest viktig for deg. Ikke alle føler behov for å snakke så lenge, og da er en kort time et godt alternativ.

Velkommen til oss! Her kan du finne ledig time og bestille.

Fra og med sommeren 2017 har vi psykologstudent som tar sin hovedpraksis ved Oslo psykologklinikk. Hun tar i mot klienter under veiledning av en erfaren psykolog. Prisen per 45 min. er 490 kroner. Dette er et fullverdig tilbud som kan passe for de som ønsker hjelp med engstelse, nedstemthet, stress, eller angst og depresjon.

Les mer her og bestill!