Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Ring oss:
+47 96 7000 62

Send en e-post:
post@oslopsykologklinikk.no

Jobbe hos oss?

8 months ago · · 0 comments

Jobbe hos oss?

For å kunne hjelpe alle som tar kontakt med oss er Oslo psykologklinikk på utkikk etter psykologer som kan tenke seg å jobbe deltid på dagtid, kveld eller helg. Vi har romslige og koselige kontorer ved Oslo Hospital, som er Norges eldste psykiatriske sykehus.

Klientene er i hovedsak i alderen 16 til 40, og søker som oftest hjelp for problemer med relasjoner, depresjon, eller angst. Et vanlig forløp er som regel mellom 5 og 10 konsultasjoner. Vi tilbyr også personlighetstesting, og korte konsultasjoner, noe du velger selv om du vil tilby. Vi jobber i førstelinje og er i unik posisjon til å komme rakst til med hjelp som kan forebygge utvikling av psykiske uhelse.

Teamet består så langt av psykologer som tar spesialisering innen samfunns og allmenn-psykologi, rus og avhengighet, klinisk voksenpsykologi og organisasjonspsykologi. Flere av oss jobber med doktorgrader innen forebyggingspsykologi, samunnspsykologi, klinisk psykologi og atferdsgenetikk.

Hvis du ønsker å jobbe med høy grad av faglig og administrativ frihet kan dette være midt i blinken. Du bør kunne treffe minst 4 klienter i uka. Vi ordner med lokaler, vask, journalsystem, IT-system, klienter, administrasjon, kollegaveiledning og felleskap. Vi tilbyr høyt faglig nivå og muligheter for å tjene godt. Det vil også være mulig å jobbe flere dager. Du må ha autorisasjon som psykolog i Norge.

Hvis du er interessert eller har spørsmål, send oss gjerne en epost til post@oslopsykologklinikk.no.

Categories: Nyheter

Vidar Ulset

Vidar Ulset

Vidar har erfaring som kommunepsykolog og fra helsevesenet. Under spesialisering i samfunns- og allmennpsykologi Medlem av Nordisk nettverk for friluftsterapi.