fbpx
[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
post@oslopsykologklinikk.no

Samtaler hos psykologstudent

NB: Studentklinikken er for tiden fullbooket.

Vi tilbyr samtaler (pris 590,-) hos studenter som snart er ferdige med sin psykologiutdanning. Studentterapeutene har gode kunnskaper innen psykologisk teori og de har tett veiledning og oppfølging av psykologspesialist. Dette er et tilbud for deg som strever med lettere psykiske problemer eller livsvansker, eller bare trenger noen å prate med.

Samtaler vil foregå på dagtid, i tidsrommet 08.15-16.00. Siden studentenes praksis varer i ett semester, kan samtalene tilbys frem til juni. Om det er behov for videre oppfølging vil vi bistå med videre henvisning eller overføring til en av våre psykologer. Studentklinikken er lokalisert ved vår klinikk Nydalen (Gjerdrumsvei 10A). Fyll ut skjemaet under for å bestille time.

Våre psykologstudenter

Bestilling

Fyll ut kontaktskjemaet om du ønsker å benytte deg av dette tilbudet. Du vil da bli kontaktet og innkalt til en forsamtale. Samtalen har til hensikt å få et bilde av hvorvidt studentklinikken har et egnet tilbud for deg. Dersom det vurderes at du har behov for en annen type hjelp, vil du få tilbud om en annen behandler ved Lysne Helse, eller veiledet om andre passende tilbud.

Pris

590,- per 45 minutter

Fyll ut kontaktskjema