fbpx

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
[email protected]

Samtaler hos psykologstudent

Hos Lysne forstår vi at det er viktig å ta vare på din mentale helse uten at det skaper økonomiske bekymringer. Derfor tilbyr vi konkurransedyktige priser og har nå i tillegg lansert en studentklinikk for å gjøre profesjonelle psykologtjenester tilgjengelige for alle. Dette er et tilbud for deg som strever med lettere psykiske problemer eller livsvansker, eller bare trenger noen å prate med. Den nye studentklinikken gir kommende psykologer en mulighet til å praktisere, samtidig som den gir en mer tilgjengelig og økonomisk tjeneste. Alle studenter er under veiledning av en psykologspesialist som sikrer et sikkert, konfidensielt og profesjonelt tilbud. Sesjoner kan tilbys online eller på et av våre kontorer.

Videokonsultasjoner er tilgjengelig alle dager. Studentklinikken er lokalisert ved vår klinikk Nydalen (Gjerdrumsvei 10A).

Våre praktikanter

Praktikantene våre er psykologistudenter som tar praksistiden sin hos oss. Dette er våre rimeligste timer. Pris: 690 kr

Våre psykologstudenter

Dette er psykologistudenter som holder på å fullføre psykologistudiet sitt. Pris: 990 kr

Bestilling

Hvis du er usikker på om tilbudet passer deg kan du fylle ut kontaktskjemaet. Vår ansvarlige psykolog vil da kontakte deg for å avklare om hvorvidt studentklinikken har et egnet tilbud for deg. Dersom det vurderes at du har behov for en annen type hjelp, vil du få tilbud om en annen behandler ved Lysne Helse, eller veiledet om andre passende tilbud.

Fyll ut kontaktskjema