fbpx
[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
post@oslopsykologklinikk.no

Videosamtale med psykolog

 

Våre erfarne spesialister og dyktige psykologer er her for deg hvis du har behov for noen å prate med. Velg blant ledige tider og snakk med oss fra der du er, uansett hvor du bor.

Slik fungerer det

Finn en tid som passer

Finn en tid som passer for deg og bestill time. Du kan velge første og beste tid som passer for deg, eller se om du ønsker time hos en bestemt psykolog.

Videosamtale

Gjennomfører samtalen i mobilappen eller fra din PC eller Mac. Vi sender varsel når timen nærmer seg.

Hvorfor video?

Forskning viser at behandling over video er like effektivt som ved oppmøte ved et kontor.

Vi bruker høyeste sikkerhetsnivå med ende til ende kryptering og innlogging med Bank-ID. Det er helt trygt å snakke med oss over video, og vi gjør alt vi kan for å ta vare på ditt personvern og din sikkerhet.

Du sparer tid siden du slipper å reise til klinikken.

I det offentlige helsevesenet er det ofte lange køer for å få psykisk helsehjelp. Vi har ingen ventetid, og ved å komme raskt til kan man forhindre at psykiske vansker og plager utvikler seg og blir verre.

Hvem passer det for?

De fleste nordmenn opplever å få en psykisk lidelse i løpet av livet. Vi kan hjelpe ved depresjon, angst, søvnproblemer, stress, sinne, livskriser, sorg, utbrenthet, seksuelle vansker, spiseforstyrrelser, relasjonelle vansker og traumer.

Videoterapi er ikke egnet for parterapi eller alvorlige psykiske lidelser som psykose, personlighetsforstyrrelser og alvorlig suicidalitet.

De aller fleste mennesker opplever psykiske vansker og utfordringer i livet. Psykiske vansker opptrer ofte i forbindelse kjærlighetssorg, vansker på jobb eller i relasjoner, perioder med stress og bekymring, og nedstemthet som i perioder går ut over livskvaliteten.

Noe du lurer på? Vi kan gi råd i forbindelse med psykisk helse, familie, barn og unge, karriere og arbeidsliv.

Hos oss kan du ta en personlighetstest og få tilbakemelding fra psykolog over video. Du får tilsendt en link før slik at du kan ta testen på nett. Resultatet får du i tilbakemeldingen. Les mer om personlighetstest.

Vanlige spørsmål

Vi har en avbestillingsfrist på 48 timer. Timer som avbestilles utenom fristen må betales i sin helhet. Dette gjelder også ved sykdom.

Videosamtale med psykolog koster 1280,- per 45 minutter, og videosamtale med psykologspesialist koster 1490.

Nei, vi er en privat helsetjeneste, slik at du trenger ikke henvisning fra din fastlege. Hos oss er det er opp til deg selv å vurdere om du trenger å prate med noen.

Du kan betale med Vipps eller betalingskort. Hvis du ønsker å betale med betalingskort får du tilsendt en betalingslenke etter timen.

Alle psykologene hos oss er kvalifisert til å hjelpe ved de fleste psykiske vansker og lidelser. Du kan lese litt om hver av psykologene her, men det kan være lurt å prioritere å velge en tid som passer for deg.

Du trenger en mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin. Det kreves ingen installasjon eller apper.

Vil du teste om alt virker på forhånd? Trykk på denne linken på din smarttelefon, så kan du teste alt i god tid før du har time.

Sørg for at du kan sitte et stille sted, hvor det ikke er andre mennesker og hvor du ikke blir forstyrret.

Bruk gjerne headset som fulgte med smarttelefonen, da får du bedre lyd og unngår ekko.

Hvis du bruker trådløst nett bør du sitte så nær routeren som mulig.

Bruker du 4G nettet? Husk at videosamtaler bruker mye data! Stå gjerne ved vinduet for bedre dekning.

Bestill time

Snakk med våre psykologer fra der du befinner deg. Du kan bestille første og beste tid som passer for deg eller se om du ønsker å prate med en bestemt psykolog.