fbpx

  Bestill en time

  Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

  Send en e-post:
  post@oslopsykologklinikk.no

  Videotime med psykolog

   

  Det er ikke alltid nødvendig å treffes ansikt til ansikt for å få den hjelpen du trenger. Våre erfarne og dyktige psykologer fra hele landet kan hjelpe over video ved de fleste psykiske plager og lidelser, eller hvis du bare har behov for noen å prate med. Vi har ingen ventetid og lange åpningstider. Bestill time og snakk med en av våre psykologer fra der du er, uansett hvor du bor.

  Slik fungerer det

  Bestill time

  Finn en tid som passer for deg og bestill time

  Varsel før timen

  Ti minutter før timen får du melding med link til innlogging. Åpne lenken i god tid og følg instruksjonene.

  Logg inn

  Logg inn med bank-ID fra din mobil, nettbrett eller datamaskin. Nettsiden tester at kamera, mikrofon, høyttaler og internett fungerer.

  Videotime

  Test at video og lyd fungerer, og møt psykologen. Betaling med Vipps, kort eller faktura etter timen.

  Noen av våre dyktige og erfarne psykologer

  Hvorfor video?

  Forskning viser at behandling over video er like effektivt som ved oppmøte ved et kontor.

  Vi bruker høyeste sikkerhetsnivå med ende til ende kryptering og innlogging med Bank-ID. Det er helt trygt å snakke med oss over video, og vi gjør alt vi kan for å ta vare på ditt personvern og din sikkerhet.

  Du sparer tid siden du slipper å reise til klinikken.

  I det offentlige helsevesenet er det ofte lange køer for å få psykisk helsehjelp. Vi har ingen ventetid, og ved å komme raskt til kan man forhindre at psykiske vansker og plager utvikler seg og blir verre.

  Hvem passer det for?

  De fleste nordmenn opplever å få en psykisk lidelse i løpet av livet. Vi kan hjelpe ved depresjon, angst, søvnproblemer, stress, sinne, livskriser, sorg, utbrenthet, seksuelle vansker, spiseforstyrrelser, relasjonelle vansker og traumer.

  Videoterapi er ikke egnet for parterapi eller alvorlige psykiske lidelser som psykose, personlighetsforstyrrelser og alvorlig suicidalitet.

  De aller fleste mennesker opplever psykiske vansker og utfordringer i livet. Psykiske vansker opptrer ofte i forbindelse kjærlighetssorg, vansker på jobb eller i relasjoner, perioder med stress og bekymring, og nedstemthet som i perioder går ut over livskvaliteten.

  Noe du lurer på? Vi kan gi råd i forbindelse med psykisk helse, familie, barn og unge, karriere og arbeidsliv.

  Hos oss kan du ta en personlighetstest og få tilbakemelding fra psykolog over video. Du får tilsendt en link før slik at du kan ta testen på nett. Resultatet får du i tilbakemeldingen. Les mer om personlighetstest.

  Vanlige spørsmål

  Vi har en avbestillingsfrist på 48 timer. Timer som avbestilles utenom fristen må betales i sin helhet. Dette gjelder også ved sykdom.

  Videokonsultasjon koster 1100,- per 45 minutter, og 590 for kort konsultasjon (opp til 20 min).

  Nei, vi er en privat helsetjeneste, slik at du trenger ikke henvisning fra din fastlege. Hos oss er det er opp til deg selv å vurdere om du trenger å prate med noen.

  Du kan betale med Vipps eller betalingskort. Hvis du ønsker å betale med betalingskort får du tilsendt en betalingslenke etter timen.

  Alle psykologene hos oss er kvalifisert til å hjelpe ved de fleste psykiske vansker og lidelser. Du kan lese litt om hver av psykologene her, men det kan være lurt å prioritere å velge en tid som passer for deg.

  Du trenger en mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin. Det kreves ingen installasjon eller apper.

  Vil du teste om alt virker på forhånd? Trykk på denne linken på din smarttelefon, så kan du teste alt i god tid før du har time.

  Sørg for at du kan sitte et stille sted, hvor det ikke er andre mennesker og hvor du ikke blir forstyrret.

  Bruk gjerne headset som fulgte med smarttelefonen, da får du bedre lyd og unngår ekko.

  Hvis du bruker trådløst nett bør du sitte så nær routeren som mulig.

  Bruker du 4G nettet? Husk at videosamtaler bruker mye data! Stå gjerne ved vinduet for bedre dekning.