fbpx

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
[email protected]

Psykologtjenester for bedrifter

Åpent alle dager
Klinikker i Gamlebyen, Drammen, Skøyen og Nydalen
70 psykologer og over 40 000 psykologtimer gjennomført

Høy kapasitet, kvalitet og sikkerhet
Time i klinikk eller app/digitalt
Spesialister på psykisk helse i arbeidslivet

Mer handlekraft og mental kapital

Psykiske lidelser rammer omtrent halvparten av den voksne befolkningen i Norge i løpet av livet. Vi har bred erfaring og kompetanse innen psykisk helse i arbeidslivet. Vi er sparringspartner for ledere som lurer på hvordan de skal håndtere egne eller andres utfordringer, og vi hjelper ansatte i bedrifter uten at de trenger å vente på time i det offentlige. Våre psykologer tilgjengelige i klinikken og i vår sikre og brukervennlige app.

Vi skreddersyr tilbud og pakker som passer for hver enkelt bedrift. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og tilbud!

Vår klinikk i Nydalen

Kvalitet

Vi skiller oss ut ved at våre psykologer går igjennom en grundig utvelgelse med kompetansebaserte intervjuer og evnetester, hvor vi legger vekt på erfaring og personlige egenskaper. Dette bidrar til høy kvalitet i våre tjenester.

Spisskompetanse

Psykisk helse i arbeidslivet krever spisskompetanse. Vi har psykologer med lang erfaring fra næringsliv, organisasjonspsykologi og arbeidspsykologi. I tillegg har vi spesialister på par og familie, forebygging, rus, avhengighet og psykiske lidelser.

Tilgjengelighet

Med 60 psykologer er vi er størst på psykologsamtaler og har svært høy kapasitet med tilgjengelighet både i klinikk og i app/digitalt. Vi har lange åpningstider, holder åpent alle dager og kan derfor ta på oss både små og store oppdrag.

Styrk de ansattes psykiske helse

Psykologtime uten ventetid

Vi tilbyr time hos psykolog uten ventetid, både digitalt og i klinikkene våre. Hvis hjelpen kommer tidlig kan det forebygge utbrenthet og sykefravær.

Assistanse ved kriser

Noen ganger skjer det uventede hendelser. Vi har lang erfaring med å hjelpe i krisesituasjoner.

Sparringspartner

Det kan være krevende å være leder. Sparring med oss hjelper til å løsne opp i flokene.

Coaching og lederutvikling

Vi hjelper ledere med å ta styring i egen hverdag. Alle har forskjellig personlighet som i stor grad påvirker arbeidshverdagen. Vi tar utgangspunkt i vår vitenskapelige Big Five personlighetstest slik at vi kan gi et opplegg tilpasset til hver enkelt person.

Personlighetstesting

Sammensetningen av folks personlighet har alt å si for dynamikken i et team. Det å bli bedre kjent med seg selv med en personlighetstest er noe de fleste synes er morsomt og interessant. Vi bruker anerkjente og vitenskapelige Big Five med tilbakemelding fra erfarne psykologer, både til et team og individuelt.

Kurs og grupper

Vi tilbyr digitale og fysiske kurs og grupper innen bekymringsmestring, foreldreveiledning, søvngruppe, mindfullness, ADHD-gruppe og selvutviklingsgrupper. Vi kan også tilpasse et opplegg til din bedrift. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

Alle opplever perioder hvor det kan være vanskelig å mestre jobben og hverdagen. Ofte henger dette sammen med stress, utbrenthet, konflikter med kollegaer, utfordringer med kommunikasjon, bekymringer og grubling som egentlig er unødvendig bruk av energi.

Vi har satt sammen en bredt team av psykologer og psykologspesialister som kan hjelpe med de fleste utfordringer. Trykk på en lenke under for se hvilke av våre psykologer som kan hjelpe.

Arbeidsmiljø

Ledelse

Omorganisering

Nedbemanning

Støtte til ansatte

Mobbing og trakassering

Rus og avhengighet

Krisesaker

Konflikthåndtering

Coaching

Stress og utbrenthet 

Angst og fobier

Personlighetstesting

Familieproblemer

Foreldreveiledning

Barn og unge

Parterapi.

Ta kontakt med daglig leder Nina Næspe for en uforpliktende samtale på telefon 4000 2361 eller send oss en mail: [email protected]

Vi har klinikker på Skøyen, Nydalen, Gamlebyen, Drammen, og åpner stadig flere. Vi har også en egen videotjeneste slik at ansatte kan snakke med våre psykologer via vår sikre app fra hvor de måtte befinne seg.

Vår digitale løsning for psykologsamtaler finnes i vår sikre og brukervennlige web- og mobilapp. De ansatte kan velge blant ledige tider, bestille tid som passer og oppgi referanse til sin bedrift. Behandlingsforløp gjennomføres over videosamtale og/eller chat innen rammene av det som er avtalt med den enkelte bedrift. Samtale med psykologen skjer i appen - fra hvor som helst.

Våre bedriftspsykologer

Trykk på bildene for å lese mer om psykologene.

Personlighetstesting

Vi tilbyr personlighetstesting med tilbakemelding av psykolog for team og enkeltpersoner. Personlighetstesting gir økt selvinnsikt og danner grunnlag for samtale om egne styrker og utviklingsområder. Vi bruker også personlighetstesten som  utgangspunkt for coaching, lederutvikling og teamutvikling. Økt forståelse for hverandres unike personlighet kan bidra til bedre dynamikk i team. Vår personlighetstest tar omtrent 35 minutter å gjennomføre, og er basert på den den anerkjente og vitenskapelige Big Five modellen for personlighet. Ta kontakt med oss så lager vi et tilpasset opplegg til din bedrift.

 

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Vi skreddersyr en pakke for din bedrift. Ring oss for en uforpliktende samtale på telefon 4000 2361 eller send mail til [email protected].