fbpx

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
[email protected]

Samtalegruppe for unge

Om gruppeterapi

Gruppeterapi er en behandlingsform som egner seg til psykologisk endringsarbeid for mange ulike problemer og personligheter. Fra vi er helt små har måten vi tenker, føler og handler på blitt utviklet i grupper, og dette påvirker hvordan vi har det med oss selv og andre mennesker i dag.

De utfordringene du har i profesjonelle og nære relasjoner vil også vise seg i en terapigruppe, men her vil gruppeterapeutene bidra til et trygt miljø som gjør det lettere å være ærlig og åpen. Tar du f.eks. mye eller lite plass i gruppa blir det mulig å se på dette sammen. Andre vil kunne kjenne seg igjen i det du strever med og du vil også finne noen du identifiserer deg med, noe som igjen gir selvaksept og håp.

Trygghet

Ettersom samholdet og tryggheten øker vil man gradvis kunne utfordre hverandre der man er forskjellige, men på en ivaretagende og respektfull måte. Gjennom slike prosesser kan vi bli mer tydelige for oss selv og andre, noe som gjør det lettere å jobbe med sine mål for behandlingen, både i gruppa og i livet forøvrig. Det er ikke noe bestemt tema eller agenda i gruppa, du og de andre deltakerne tar opp det dere er opptatt av.

Gruppeterapi er en anledning til å ta seg tid med det man synes er vanskelig; gamle mønstre endres ikke over natta. Mange med erfaring fra individualterapi oppdager at terapi i gruppe byr på muligheter som ikke er til stede ved en-til-en-behandling.

Forsamtale

Før du starter i gruppa vil du ha to forsamtaler gruppeterapeuten. Målet med disse samtalene er at du kan finne ut om gruppeterapi passer for deg og dine utfordringer, at du kan definere noen mål du vil jobbe med i terapien, og at du har noen du kjenner litt når du møter hele gruppa.

Mats Bjerke, lærer og gruppeterapeut

Om gruppa

Gruppa holdes av Mats Bjerke. Gruppa vil ha ukentlige samlinger på 1,5 timer hver med opphold i ferier. Vi ivaretar smittehensyn, i perioder kan det være at sesjonene gjennomføres digitalt pga. pandemien.

Inntak starter januar 2022 og stopper når gruppa er full (maks åtte deltagere). Oppstart av gruppa vil være i starten av mars.

Sted: Vår nye klinikk i Nydalen – Gjerdrums vei 10A.

Aldersgrense: 18 år

Priser

Gruppe for unge voksne 450 per gang

Påmelding

Vi kontakter deg på e-post med mer informasjon. Vennligst ikke legg igjen sensitive personopplysninger.