Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Ring oss:
+47 96 7000 62

Send en e-post:
post@oslopsykologklinikk.no

Personlighetstest

Personlighetstesting med NEO-PI 3

Vil du bli litt bedre kjent med deg selv? Kanskje du vil snakke med en psykolog med utgangspunkt i en personlighetstest? Eller kanskje du bare er nysgjerrig på din egen personlighet?

Hos oss kan du ta NEO PI personlighetstest, som kjent fra «Brille», «Krisemøte», «Det er lov å være bli’ med Else», og «Big 5 med Nils og Harald (og psykolog Rolf Marvin Bøe Lindgren)».

Personligheten din beskriver hvem du er og hvordan du er forskjellig fra andre. Hos oss kan du ta en vitenskapelig personlighetstest som inkluderer gjennomgang og tilbakemelding fra psykolog (varer i 45 minutter). I tilbakemeldingen kan du fokusere på hva du ønsker, men typisk kan det involvere å få vite hvordan personligheten din ser ut og hva det kan innebære for deg og ditt liv. For eksempel med tanke på relasjoner, interesser, arbeidsliv og helse. Test og tilbakemelding fra psykolog kan du få for totalt 2490 kroner.

Send oss en mail på bestilling@oslopsykologklinikk.no eller fyll ut kontaktskjemaet nederst på denne siden, så tar vi kontakt og avtaler testingen!

Testpsykologene

Psykolog

Thomas Kleppestø

Thomas tilbyr personlighetstesting. Han underviser i NEO PI og tar doktorgrad i personlighetspsykologi og atferdsgenetikk. Han er under spesialisering i klinisk voksenpsykologi, og har erfaring med utredning og behandling av psykiske plager hos voksne og barn.

Image

Vennlig atmosfære
for alle dine tanker.