fbpx

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Ring oss:
+47 96 7000 62

Send en e-post:
post@oslopsykologklinikk.no

Hvem er du, egentlig?

​Måten du ser deg selv på stemmer ikke alltid overens med hva andre ser. Dette er helt menneskelig, og ved å ta en personlighetstest blir du bedre kjent med deg selv.

Hos oss kan du ta en vitenskapelig personlighetstest som innebærer gjennomgang og tilbakemelding fra psykolog. Testen er som kjent fra «Brille», «Krisemøte», «Det er lov å være bli’ med Else», og «Big 5 med Nils og Harald (og psykolog Rolf Marvin Bøe Lindgren)». Du kan testen alene, men også sammen med kjæresten, en god venn eller noen andre du stoler på for å bli bedre kjent hverandre.

Hvorfor personlighetstest?

Ved å ta en personlighetstest blir du bedre kjent med din personlighet og hvordan den påvirker relasjoner, interesser, arbeidsliv, helse og prestasjoner på jobb og fritid.

Ved å forstå deg selv bedre kan du også fungere bedre på disse områdene. En personlighetstest og tilbakemeldingen fra en psykolog gir deg verktøy til å forstå dine reaksjoner, handlingsmønster, vaner og uvaner, tanker og følelser. Når du forstår bedre, har du bedre forutsetninger for å håndtere hvis noe går galt eller du vil gjøre forandringer i ditt liv.

Tilbakemelding fra psykolog

Psykologene ved Oslo psykologklinikk er eksperter på personlighet og har gjennomført hundrevis av tester. Vi hjelper deg å forstå testresultatene i sammenheng med ditt liv og din situasjon.

Etter at du har tatt testen får du muntlig tilbakemelding ved våre lokaler sentralt i Oslo, over telefon eller over videosamtale. Vi avtaler en tid som passer for deg. Tilbakemeldingen varer i 45 minutter. I tilbakemeldingen kan du fokusere på hva du ønsker, og mange ønsker å få vite hvordan personligheten ser ut og hva det kan innebærer for deg, dine nærmeste og ditt liv.

Eksperter på personlighetstesting

Psykolog Thomas Kleppestø er fagsjef og har ansvar for personlighetstestingen ved Oslo psykologklinikk.

Thomas underviser ved Universitetet i Oslo om Big Five personlighetstesting (NEO PI) og tar doktorgrad i personlighetspsykologi og atferdsgenetikk. Han er under spesialisering i klinisk voksenpsykologi. Han er ekspert på tolkning og tilbakemelding av personlighetster som er tilpasset hver enkelt klient.

Gi bort et gavekort på personlighetstest!

En helt unik gave for livet. Vi får mange tilbakemeldinger om at personlighetstest var midt i blinken som gave til bursdag, julegave eller jubileum. Mange tar testen sammen med kjæresten eller en god venn, for å bli bedre kjent med hverandre.

Mottageren av gavekortet får tilsendt en e-post med gavekortet og instruksjoner for hvordan testen skal gjennomføres. Når gavekortet løses inn finner vi først en tid for tilbakemelding hos en av våre eksperter på personlighetstesting. En lenke sendes ut på epost slik at testen kan gjennomføres i en sikker testportal på nett.

Gavekort kan kjøpes her og betales med en gang. Hvis du ønsker å bestille en test til deg selv, kan du fylle ut bestillingsskjemaet nederst på siden. Betaling skjer da med kort eller Vipps etter tilbakemeldingen.

Bestill personlighetstest

Fyll ut bestillingsskjemaet under for å bestille personlighetstest, så tar vi kontakt innen kort tid for å avtale tid for tilbakemelding. Når du har funnet en tid for tilbakemelding hos en av våre eksperter på personlighetstesting, får du tilsendt en lenke for å ta testen.

Testen tas i over nett i vår sikre portal. Det tar omtrent 35 minutter å gjennomføre selve testen. Du får vite resultatet i tilbakemeldingen  som varer i 45 minutter.

Pris

Personlighetstest med tilbakemelding kr 2490

Bestillingsskjema