Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Ring oss:
+47 96 7000 62

Send en e-post:
post@oslopsykologklinikk.no

Personlighetstest

Personlighetstest med NEO-PI 3

Vil du bli litt bedre kjent med deg selv? Kanskje du vil snakke med en psykolog med utgangspunkt i en personlighetstest? Eller kanskje du bare er nysgjerrig på din egen personlighet? Hos oss kan du ta en vitenskapelig personlighetstest som innebærer gjennomgang og tilbakemelding fra psykolog. Testen er som kjent fra «Brille», «Krisemøte», «Det er lov å være bli’ med Else», og «Big 5 med Nils og Harald (og psykolog Rolf Marvin Bøe Lindgren)».

Hvorfor personlighetstest?

Personligheten din beskriver hvem du er og hvordan du er forskjellig fra andre. Hos oss kan du ta en vitenskapelig personlighetstest som inkluderer gjennomgang og tilbakemelding fra psykolog. Dette er en måte å bli bedre kjent med seg selv på  med tanke på relasjoner, interesser, arbeidsliv, helse og prestasjoner.

Tilbakemelding fra psykolog

Muntlig tilbakemelding får du ved våre lokaler sentralt i Oslo, over telefon eller over videooverføring. Vi avtaler vi en tid som passer for deg. Tilbakemeldingen varer i 45 minutter. I tilbakemeldingen kan du fokusere på hva du ønsker, og mange ønsker å få vite hvordan personligheten ser ut og hva det kan innebærer for deg, dine nærmeste og ditt liv.

Pris

NEO PI 3 personlighetstest med tilbakemelding fra psykolog: 2490,-

Testpsykologene

Psykolog og fagsjef

Thomas Kleppestø

Thomas er fagsjef og har ansvar for personlighetstestingen ved Oslo psykologklinikk. Han underviser ved Universitetet i Oslo om Big Five personlighetstesting (NEO PI) og tar doktorgrad i personlighetspsykologi og atferdsgenetikk. Han er under spesialisering i klinisk voksenpsykologi. Han er ekspert på tolkning og tilbakemelding av personlighetster som er tilpasset hver enkelt klient.

Bestilling

Gavekort

Nå kan du kjøpe gavekort på personlighetstest! Mottageren får den vitenskapelige testen NEO PI-3 med gjennomgang og tilbakemelding fra psykolog.

Kjøp gavekort her

Image

Vi er eksperter på personlighetstesting -
lærerik og utviklende opplevelse.