fbpx

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
[email protected]

HjemTjenester → ADHD-utredning

ADHD-utredning

Utredning av ADHD

Attention-deficit hyperativity disorder (ADHD) er en nevroutviklingsforstyrrelse som medfører vansker med konsentrasjon og/eller impulsstyring og overaktivitet.

En ADHD-utredning kan bidra til å fastslå hvilken behandling eller tilrettelegging du trenger og har krav på. Utredningen gjennomføres av to psykologer ved Lysne. Den består av kartleggingssamtaler med deg og noen som kjenner deg godt, for eksempel en forelder eller partner. Du vil også gjennomføre noen psykologiske tester. Dessuten kan dokumentasjon fra tidligere pedagogisk eller psykologisk/psykiatrisk kartlegging være relevant for utredningen.  

Priser

En fullstendig ADHD-utredning koster fra 14.470 – 17 000 kr avhengig av om det kreves supplerende undersøkelser i enkelte tilfeller. Pris pr konsultasjon kr. 2130,- Det blir i tillegg belastet for en time skrivearbeid, kr. 1690,- for tolking av resultater og utarbeidelse av rapport. Utredningen kan avbrytes tidligere dersom det viser seg at ADHD ikke er korrekt diagnose. Det vil alltid inngå en diagnostisk og faglig vurdering, og det å gjennomgå en utredning betyr ikke at man automatisk vil få en slik diagnose. 

Somatisk undersøkelse og medisinvurdering kommer i tillegg.

Grunnet klinikkens kompetanseprofil, tilbys utredning av ADHD kun til personer over 16 år.

Våre psykologer som tilbyr ADHD-utredning

Bestilling

Fyll ut skjemaet under for å bestille ADHD-utredning.