fbpx

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
[email protected]

HjemTjenester → Barn og unge

Barn, unge og familie

Å være barn og ungdom kan være krevende. Av og til oppstår det utfordringer i barne- og ungdomstiden det kan være godt å snakke med noen utenfor familien om. Lysne tilbyr samtaler til ungdom og familier og har terapeuter med klinisk fordypning i terapeutisk arbeid med ungdom og deres familier. Vi tilbyr også samtaler med foreldre som av ulike grunner er bekymret for sine barn eller ungdommer.

Vanlige spørsmål om barn og unge

Av og til oppstår det utfordringer i familien det er vanskelig å løse alene. Da kan det være nyttig å snakke med en utenforstående fagperson, som kan hjelpe dere i å finne veien videre sammen. Ved Lysne har vi spesialister med mange års erfaring med dette.

Vi tilbyr familiesamtaler for foreldre med barn i alle aldre og  med alle typer utfordringer. Vi tilbyr også individualsamtaler til ungdom som ønsker dette, selv om vi alltid jobber for at ingen skal måtte bære vanskelige ting alene. Heller ikke ungdom. Våre psykologspesialister i barn og unge innehar aldersspesifikk kunnskap om normalutvikling, psykiske vansker og lidelser, og utfordringer hos barn og unge.

Våre tjenester

- Familiesamtaler

- Individualsamtaler for barn og unge

- Samtaler med foreldre / foreldreveiledning

- Håndtering av følelser

- Ensomhet

- Redsel og angst

- Sosiale vansker

- Trishet og depresjon

- Krevende familiesituasjon

- Livskriser og sorgarbeid

- Foreldreveiledning

- Vurdering av henvisning til psykisk helsevern for barn og unge (BUP).

Alle er velkommen til oss! Når barn er under 14 år, anbefaler vi barnets foreldre å komme alene til første samtale. Da kan vi sammen finne ut av hvordan vi best kan samarbeide og hvordan vi kan bidra. Tenåringer blir som regel med til første samtale og eldre ungdom kommer noen ganger alene. Ungdom som snakker alene med psykolog har krav på taushetsplikt.

Se våre priser (gjelder fra 01.01.2022).

Våre spesialister på barn, unge og familie

Bestill time for barn, unge eller familie

Bestill direkte hos en psykolog eller fyll ut kontaktskjemaet under. Du hører du fra oss innen kort tid!