fbpx
[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
post@oslopsykologklinikk.no

HjemTjenester → Barn og unge

Barn og unge

Å være barn og ungdom kan være krevende. Av og til oppstår det utfordringer i ungdomstiden det kan være godt å snakke med noen utenfor familien om. Oslo psykologklinikk tilbyr samtaler til ungdom og har terapeuter med klinisk fordypning i terapeutisk arbeid med ungdom og deres familier. Vi tilbyr også samtaler med foreldre som av ulike grunner er bekymret for sine barn eller ungdommer.

Vanlige spørsmål om barn og unge

 • Håndtering av følelser
 • Ensomhet
 • Redsel og angst
 • Sosiale vansker
 • Trishet og depresjon
 • Krevende familiesituasjon
 • Livskriser og sorgarbeid
 • Foreldreveiledning
 • Vurdering av henvisning til psykisk helsevern for barn og unge (BUP).

Av og til oppstår det utfordringer i familien det er vanskelig å løse alene. Da kan det være nyttig å snakke med en utenforstående fagperson, som kan hjelpe dere i å finne veien videre sammen. Ved Lysne har vi spesialister med mange års erfaring med dette. Vi tilbyr familiesamtaler for foreldre med barn i alle aldre og  med alle typer utfordringer. Vi tilbyr også individualsamtaler til ungdom som ønsker dette, selv om vi alltid jobber for at ingen skal måtte bære vanskelige ting alene. Heller ikke ungdom. Våre psykologspesialister i barn og unge innehar aldersspesifikk kunnskap om normalutvikling, psykiske vansker og lidelser, og utfordringer hos barn og unge.

Vi tilbyr

 • Familiesamtaler
 • Individualsamtaler til ungdom
 • Samtaler med foreldre / foreldreveiledning

Når barn er under 14 år, anbefaler vi barnets foreldre å komme alene til første samtale. Da kan vi sammen finne ut av hvordan vi best kan samarbeide og hvordan vi kan bidra. Tenåringer blir som regel med til første samtale og eldre ungdom kommer noen ganger alene. Ungdom som snakker alene med psykolog har krav på taushetsplikt.

Time hos psykolog koster 1280.

Time hos spesialist i barn og unge koster 1490.

Familiesamtaler fra 1690.

Se alle priser.

Våre spesialister på barn og unge

Trykk på bildene for mer info og bestilling.

Barn og unge

Kristin Andreassen Eide

Psykologspesialist

Barn og unge

Inger Wangen

Psykologspesialist og psykoanalytiker

Barn og unge

Vilde Bjørlo Øien

Psykologspesialist

Barn og unge

Cecilie Skupinska-Løvset

Psykolog

Barn og unge

Annicken Martinez-Aasen

Psykologspesialist

Kristin Andreassen Eide

Psykologspesialist

Utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen, og har en spesialisering i klinisk samfunnspsykologi. Har flere års erfaring med å bistå foreldre, barnehager og skoler i hvordan skape gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Er spesielt opptatt av relasjoner, og hvordan vi blir påvirket av den konteksten vi er en del av. Har også jobbet flere år i kriseteam, og har erfaring med å møte både barn og voksne som opplever å være i en akutt krise. Tilbyr terapi til barn og unge, par og familier, samt veiledning til psykologer eller andre faggrupper. Bestill time hos Kristin ved Skøyen.
Skøyen

Inger Wangen

Psykologspesialist og psykoanalytiker

Inger har 20 års erfaring som psykolog. Hun er spesialist i klinisk psykologi, og har i tillegg videreutdanning innen intensiv psykoterapi, og som psykoanalytiker. Har bred klinisk erfaring, fra alvorlige lidelser, til det mer nevrotiske; barn, ungdom, og ledelse, samt veiledning. Også  utdannet organisasjonsanalytiker fra Institutt for gruppeanalyse. Arbeider med individualterapi primært innenfor en psykoanalytisk ramme. Bestill time hos Inger på Skøyen.
Skøyen

Vilde Bjørlo Øien

Psykologspesialist

Utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo i 2009, med fordypning i behandling av voksne. Spesialist i barne- og ungdomspsykologi. Bred erfaring fra arbeid med barn, unge og voksne fra flere nivåer i helsevesenet. Jeg har jobbet mye med foreldreveiledning, der jeg er opptatt av tilknytning og å støtte foreldre i å møte og tåle følelser hos barnet. Spesialisert kompetanse på traumearbeid, med utdanning i EMDR-metoden. Tar imot voksne, ungdom og foreldre. Bestill time hos Vilde i Gamlebyen. Bestill videotime hos Vilde.
Gamlebyen

Cecilie Skupinska-Løvset

Psykolog

Bred klinisk erfaring fra både voksen- , barne- og familiefeltet. Lang erfaring inne både spesialisthelsetjenesten og kommunale helsetjenester. Er under spesialisering innen Klinisk Familiepsykologi og Barn og unges psykiske helse. Arbeider både med barn og unge, par og voksne klienter. Etterutdanninger innen COS- F, MIM, Hypnoterapi og TFCBT. Bestill time her. 
Skøyen

Annicken Martinez-Aasen

Psykologspesialist

Klinisk psykologspesialist med mange års erfaring fra arbeid med barn, unge, studenter og voksne. Fordypning i ungdom. Tar imot voksne, ungdom, par og familier og har erfaring fra alle nivåer i helsevesenet. Relevante tema kan være livsvansker, kriser, fastlåste samspill, kjærlighetssorg, nedstemthet, uro. Annicken jobber torsdag kveld. Bestill parterapi hos Annicken - Bestill psykologtime hos Annicken.
Skøyen

Bestill time for barn, unge eller familie

Du kan bestille time ved å trykke på bildet av psykologene, eller fylle ut kontaktskjemaet under. Du hører du fra oss innen kort tid!