fbpx

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
[email protected]

HjemTjenester → Coaching og selvutvikling

Coaching og selvutvikling

Vi tilbyr utviklingssamtaler og karriererådgivning. Mange kaller dette coaching, vi kaller det selvutvikling. Selvutvikling bygge på dine styrker og det positive, samtidig som ikke glemmer dine utviklingsområder og det som ikke fungerer like godt. Vi tror at fagligheten og tryggheten som ligger i psykologutdannelse gjør oss bedre rustet til å møte hele mennesket. Også de sidene som er vonde og vanskelige.

Vanlige spørsmål om coaching og selvutvikling

Ønsker du hjelp med å få til endringer i livet ditt, profesjonelt eller privat, kan selvutvikling være en fin måte å komme i gang på. Målsetningen er å hjelpe deg med å bli bedre kjent med deg selv gjennom en prosess der du selv sitter i førersetet.

Vi kan bistå med

- Karriereveiledning

- Lederutvikling

- Selvtillit og selvfølelse

- Kom på rett spor for å nå dine mål

- Team-utvikling

Tilnærmingen vil variere, avhengig av hva målsetningen er. Fra å nå mål som privatperson, til å få fart på karrieren. Ofte vil det først dreie seg om kartlegging av dine behov, preferanser, målsetninger, personlige styrker og utviklingsområder. Her kan det være aktuelt å starte med en personlighetsanalyse, som kan gi et godt utgangspunkt for videre refleksjon og bevisstgjøring.

Tilbudet passer for alle som ønsker personlig utvikling, enten privat eller profesjonelt. Det er en forutsetning at du er høyt motivert.

Se våre priser (gjelder fra 01.01.2022).

Våre psykologer

Psykologer som kan hjelpe med coaching og selvutvikling. Trykk på bildene for mer info og bestilling.

Bestill time

Fyll ut kontaktskjemaet eller bestill direkte hos en av psykologene.