fbpx
[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
post@oslopsykologklinikk.no

HjemTjenester → Parterapi

Parterapi

Alle par er unike, og i parterapi kommer vi sammen frem til hva dere ønsker og er nyttig å jobbe med. Dere får hjelp til å lytte til hverandres tanker og følelser, og mulighet til å snakke sammen på en ny måte. Vi utforsker personlighetsforskjeller som ofte er årsaken til fastlåste mønstre. Terapeuten kan hjelpe til med å komme ut av denne fastlåstheten og gi dere verktøy for å styrke parforholdet.

Man trenger ikke å ha alvorlige problemer før man oppsøker parterapi, og par i alle faser av livet kan ha nytte av noen timer hos terapeut for å snakke om parforholdet. Ekstra sårbare er man i livsoverganger, som for eksempel når man blir foreldre, når barna flytter ut, ved sykdom etc. Det er lurt å ta tak i problemene tidlig, da kan det være lite som skal til for å få det bedre sammen.

Parterapi 60 min koster 1590.

Parterapi 75 min koster 1950.

Parterapi 90 min koster 2190.

Prisene gjelder for parterapi i klinikk og over video.

Se alle priser.

Våre parterapeuter

Trykk på bildene for mer info og bestilling.

Parterapi

Ruth-Anne Kleve

Psykolog

Parterapi

Kristin Andreassen Eide

Psykologspesialist

Parterapi

Cecilie Skupinska-Løvset

Psykolog

Parterapi

Annicken Martinez-Aasen

Psykologspesialist

Parterapi

Mari B. Mathiesen

Psykolog

Parterapi

Renate Louise Bergstrøm

Sexolog og parterapeut

Ruth-Anne Kleve

Psykolog

Jeg har bred erfaring og særlig interesse for behandling ved CFS/ME og andre utmattelsestilstander, psykiske belastninger ved langvarig somatisk sykdom, angst, depresjon og traumer.  Jeg er en varm og støttende terapeut som hjelper deg med å oppdage og forstå mer av deg i selv i den livssituasjonen du er i. Den terapeutiske tilnærmingen min er i hovedsak emosjonsfokusert terapi. I timene jobber vi sammen om dine prosjekter, og jeg hjelper deg med få mer kontakt med egne følelser, forstå og gi mening til de, samt å finne nye måter å håndtere det som er vondt og vanskelig. Bestill time hos Ruth-Anne ved vår klinikk på Skøyen.
Skøyen

Kristin Andreassen Eide

Psykologspesialist

Utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen, og har en spesialisering i klinisk samfunnspsykologi. Har flere års erfaring med å bistå foreldre, barnehager og skoler i hvordan skape gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Er spesielt opptatt av relasjoner, og hvordan vi blir påvirket av den konteksten vi er en del av. Har også jobbet flere år i kriseteam, og har erfaring med å møte både barn og voksne som opplever å være i en akutt krise. Tilbyr terapi til barn og unge, par og familier, samt veiledning til psykologer eller andre faggrupper. Bestill time hos Kristin ved Skøyen.
Skøyen

Cecilie Skupinska-Løvset

Psykolog

Bred klinisk erfaring fra både voksen- , barne- og familiefeltet. Lang erfaring inne både spesialisthelsetjenesten og kommunale helsetjenester. Er under spesialisering innen Klinisk Familiepsykologi og Barn og unges psykiske helse. Arbeider både med barn og unge, par og voksne klienter. Etterutdanninger innen COS- F, MIM, Hypnoterapi og TFCBT. Bestill time her. 
Skøyen

Annicken Martinez-Aasen

Psykologspesialist

Klinisk psykologspesialist med mange års erfaring fra arbeid med barn, unge, studenter og voksne. Fordypning i ungdom. Tar imot voksne, ungdom, par og familier og har erfaring fra alle nivåer i helsevesenet. Relevante tema kan være livsvansker, kriser, fastlåste samspill, kjærlighetssorg, nedstemthet, uro. Annicken jobber torsdag kveld. Bestill parterapi hos Annicken - Bestill psykologtime hos Annicken.
Skøyen

Mari B. Mathiesen

Psykolog

Flere års erfaring som psykolog fra familievernet og i psykisk helsevern for voksne og Raskere tilbake. Videreutdanning i emosjonsfokusert terapi, både med par og individer. Under spesialisering i voksenpsykologi. Bestill psykologtime hos Mari. Bestill parterapi hos Mari.

Skøyen

Renate Louise Bergstrøm

Sexolog og parterapeut

Spesialist i sexologisk rådgivning (NACS). Klinisk sosionom, familieterapeut og kognitiv terapeut.  Har lang erfaring med par- og familieterapi. Bred erfaring fra andre deler av helsevesenet. Tilbyr parterapi og sexologisk rådgivning. Bestill time hos Renate.

Gamlebyen

Bestill time

Fyll ut kontaktskjemaet eller bestill direkte hos våre parterapeuter.