fbpx
[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
post@oslopsykologklinikk.no

HjemTjenester → Personlighetstest

Personlighetstest

Hvem er du, egentlig? Måten du ser deg selv på stemmer ikke alltid overens med hva andre ser, og ved å ta en personlighetstest blir du bedre kjent med deg selv. Hos oss kan du ta en vitenskapelig personlighetstest som innebærer gjennomgang og tilbakemelding fra en psykolog. Testen er som kjent fra «Brille», «Krisemøte», «Det er lov å være bli’ med Else», og «Big 5 med Nils og Harald (og psykolog Rolf Marvin Bøe Lindgren)». Du kan testen alene, men også sammen med kjæresten, en god venn eller noen andre du stoler på for å bli bedre kjent hverandre.

Ved å ta en personlighetstest blir du bedre kjent med din personlighet og hvordan den påvirker relasjoner, interesser, arbeidsliv, helse og prestasjoner på jobb og fritid.

Ved å forstå deg selv bedre kan du også fungere bedre på disse områdene. En personlighetstest og tilbakemeldingen fra en psykolog gir deg verktøy til å forstå dine reaksjoner, handlingsmønster, vaner og uvaner, tanker og følelser. Når du forstår bedre, har du bedre forutsetninger for å håndtere hvis noe går galt eller du vil gjøre forandringer i ditt liv.

Du får tilsendt en lenke for å ta testen over nett i vår sikre portal. Lenken blir tilsendt i god tid før tilbakemeldingen. Det tar omtrent 35 minutter å gjennomføre selve testen. Du får vite resultatene i tilbakemeldingen hos en av våre psykologer.

Psykologene ved Oslo psykologklinikk er eksperter på personlighet og har gjennomført hundrevis av tester. Vi hjelper deg å forstå testresultatene i sammenheng med ditt liv og din situasjon. Etter at du har tatt testen får du muntlig tilbakemelding ved våre lokaler sentralt i Oslo, over telefon eller over videosamtale. Vi avtaler en tid som passer for deg. Tilbakemeldingen varer i 45 minutter. I tilbakemeldingen kan du fokusere på hva du ønsker, og mange ønsker å få vite hvordan personligheten ser ut og hva det kan innebærer for deg, dine nærmeste og ditt liv.

Ta en EU-sjekk av parforholdet! Mange har hatt stor glede av å ta test og tilbakemelding sammen med en venn, kollega, eller kjæreste. Slik blir man bedre kjent med hverandre og kan forstå mer av hvordan man fungerer sammen og påvirker hverandre. Det å ta personlighetstest sammen kan også være et bra utgangspunkt for å styrke parforholdet. Vi kan også teste og gi tilbakemeldinger til større grupper og team, både i privat og profesjonell sammenheng.

En helt unik gave for livet. Vi får mange tilbakemeldinger om at personlighetstest var midt i blinken som gave til bursdag, julegave eller jubileum. Mange tar testen sammen med kjæresten eller en god venn, for å bli bedre kjent med hverandre.

Mottageren av gavekortet får tilsendt en e-post med gavekortet og instruksjoner for hvordan testen skal gjennomføres. Når gavekortet løses inn finner vi først en tid for tilbakemelding hos en av våre eksperter på personlighetstesting. En lenke sendes ut på epost slik at testen kan gjennomføres i en sikker testportal på nett.

Gavekort kan kjøpes her og betales med en gang. Hvis du ønsker å bestille en test til deg selv, kan du fylle ut bestillingsskjemaet nederst på siden. Betaling skjer da med kort etter tilbakemeldingen.

(function (g, i, f, t, u, p, s) { g[u] = g[u] || function() { (g[u].q = g[u].q || []).push(arguments) }; p = i.createElement(f); p.async = 1; p.src = t; s = i.getElementsByTagName(f)[0]; s.parentNode.insertBefore(p, s); })(window, document, 'script', 'https://cdn.giftup.app/dist/gift-up.js', 'giftup');

Personlighetstest koster 2490 per person.

Personlighetstest for par koster 4480.

Dette inkluderer selve testen og tilbakemelding på 45 minutter fra psykolog.

Se alle priser.

Bernt og Morten får tilbakemelding

Vår psykologspesialist Rudi Myrvang har gitt tilbakemelding til Bernt og Morten på VG TV. Se hvordan det gikk!

Våre psykologer

Våre psykologer som gir tilbakemelding på personlighetstest.

Bestill time

NB: I tråd med nye restriksjoner for smittervern ønsker vi å holde tilbakemeldingene over video. Du får tilsendt testlenke i god tid før avtalt time. Gi gjerne beskjed til oss dersom du ikke har mottatt lenke innen to dager før avtalt tid for tilbakemeldingen.

Ønsker du å benytte gavekort på personlighetstest? Gå til direkte timebestilling, finn en ledig tid og fyll inn gavekortkoden når du bestiller.

Direkte timebestilling

Kjøp gavekort på personlighetstest