fbpx
[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
post@oslopsykologklinikk.no

HjemTjenester → Personlighetstest

Personlighetstest

Hvem er du, egentlig? Måten du ser deg selv på stemmer ikke alltid overens med hva andre ser. Dette er helt menneskelig, og ved å ta en personlighetstest blir du bedre kjent med deg selv. Hos oss kan du ta en vitenskapelig personlighetstest som innebærer gjennomgang og tilbakemelding fra psykolog. Testen er som kjent fra «Brille», «Krisemøte», «Det er lov å være bli’ med Else», og «Big 5 med Nils og Harald (og psykolog Rolf Marvin Bøe Lindgren)». Du kan testen alene, men også sammen med kjæresten, en god venn eller noen andre du stoler på for å bli bedre kjent hverandre.

Ved å ta en personlighetstest blir du bedre kjent med din personlighet og hvordan den påvirker relasjoner, interesser, arbeidsliv, helse og prestasjoner på jobb og fritid.

Ved å forstå deg selv bedre kan du også fungere bedre på disse områdene. En personlighetstest og tilbakemeldingen fra en psykolog gir deg verktøy til å forstå dine reaksjoner, handlingsmønster, vaner og uvaner, tanker og følelser. Når du forstår bedre, har du bedre forutsetninger for å håndtere hvis noe går galt eller du vil gjøre forandringer i ditt liv.

Testen tas i over nett i vår sikre portal. Det tar omtrent 35 minutter å gjennomføre selve testen. Du får vite resultatene i tilbakemeldingen hos en av våre psykologer.

Psykologene ved Oslo psykologklinikk er eksperter på personlighet og har gjennomført hundrevis av tester. Vi hjelper deg å forstå testresultatene i sammenheng med ditt liv og din situasjon. Etter at du har tatt testen får du muntlig tilbakemelding ved våre lokaler sentralt i Oslo, over telefon eller over videosamtale. Vi avtaler en tid som passer for deg. Tilbakemeldingen varer i 45 minutter. I tilbakemeldingen kan du fokusere på hva du ønsker, og mange ønsker å få vite hvordan personligheten ser ut og hva det kan innebærer for deg, dine nærmeste og ditt liv.

Mange har hatt stor glede av å ta test og tilbakemelding sammen med en venn, kollega, eller kjæreste. Slik blir man bedre kjent med hverandre og kan forstå mer av hvordan man fungerer sammen og påvirker hverandre. Det å ta personlighetstest sammen kan også være et bra utgangspunkt for å styrke parforholdet. Vi kan også teste og gi tilbakemeldinger til større grupper og team, både i privat og profesjonell sammenheng.

En helt unik gave for livet. Vi får mange tilbakemeldinger om at personlighetstest var midt i blinken som gave til bursdag, julegave eller jubileum. Mange tar testen sammen med kjæresten eller en god venn, for å bli bedre kjent med hverandre.

Mottageren av gavekortet får tilsendt en e-post med gavekortet og instruksjoner for hvordan testen skal gjennomføres. Når gavekortet løses inn finner vi først en tid for tilbakemelding hos en av våre eksperter på personlighetstesting. En lenke sendes ut på epost slik at testen kan gjennomføres i en sikker testportal på nett.

Gavekort kan kjøpes her og betales med en gang. Hvis du ønsker å bestille en test til deg selv, kan du fylle ut bestillingsskjemaet nederst på siden. Betaling skjer da med kort etter tilbakemeldingen.

Personlighetstest koster 2490 per person. Dette inkluderer selve testen og tilbakemelding på 45 minutter fra psykolog.

Se alle priser.

Våre psykologer

Våre psykologer som gir tilbakemelding på personlighetstest.

Personlighetstest

Beate Duus Wetteland

Psykolog

Personlighetstest

Rudi Myrvang

Psykologspesialist

Personlighetstest

Brage Kraft

Psykolog, ph.d.

Personlighetstest

Mari B. Mathiesen

Psykolog

Personlighetstest

Thomas H. Kleppestø

Psykolog

Personlighetstest

PhD, Line C. Gjerde

Phd, Psykolog

Personlighetstest

Vidar Ulset

Psykologspesialist

Beate Duus Wetteland

Psykolog

Utdannet ved Universitetet i Oslo. Bred erfaring fra arbeid med ungdom og unge voksne, inkludert studenter. Aktuelle problemstillinger kan være relasjonsvansker, angst, nedstemthet, spiseproblematikk og livskriser. Det viktigste for meg er at terapien skal oppleves nyttig og relevant for deg, og jeg vil derfor tilpasse meg til dine behov og mål. Jeg jobber til vanlig i førstelinjen med barn, ungdom og unge voksne. Tar foreløpig bare i mot klienter over 18 år. Bestill time hos Beate. Bestill videotime hos Beate
Skøyen

Rudi Myrvang

Psykologspesialist

Spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi. Lang erfaring med kartleggings- og testmetodikk. Har bygd opp og drevet flere av Norges ledende selskaper innen test- og kartleggingsbransjen. Spesialisert kompetanse på bruk av ulike test- og kartleggingsverktøy som grunnlag for seleksjon, utvikling («coaching») og karriererådgivning mm. Har lang erfaring med utviklingssamtaler, karriererådgivning, samt veiledning av psykologer og andre faggrupper. Se Rudi sin Linkedin profil.  Bestill time hos Rudi.
Gamlebyen

Brage Kraft

Psykolog, ph.d.

Erfaring fra psykisk helsevern for voksne (poliklinikk og akuttavdeling), barn (poliklinikk), og privatpraksis. Driver hovedsaklig behandling ved hjelp av kognitiv atferdsterapi og metakognitiv terapi. Mye erfaring med utredning og behandling av angstlidelser og depresjon. Har doktorgrad på temaet depresjon og nevrokognisjon. Forsker ved Diakonhjemmet sykehus/Universitet i Oslo. Bestill time hos Brage. Bestill videotime hos Brage.
Skøyen

Mari B. Mathiesen

Psykolog

Flere års erfaring som psykolog fra familievernet og i psykisk helsevern for voksne og Raskere tilbake. Videreutdanning i emosjonsfokusert terapi, både med par og individer. Under spesialisering i voksenpsykologi. Bestill psykologtime hos Mari. Bestill parterapi hos Mari.

Skøyen

Thomas H. Kleppestø

Psykolog

Erfaring med utredning og behandling av psykiske plager hos voksne og barn. Er i spesialisering i voksenpsykologi. Thomas jobber til vanlig med en doktorgrad i personlighetspsykologi og atferdsgenetikk, ved Universitetet i Oslo. Bestill time hos Thomas.
Gamlebyen

PhD, Line C. Gjerde

Phd, Psykolog

Arbeider på dagtid med forskning og undervisning. Har publisert en rekke artikler i internasjonale tidsskrifter på temaer som personlighetsforstyrrelser, angst og depresjon, sykefravær og uførepensjon. Er i permisjon i 2020.
Gamlebyen

Vidar Ulset

Psykologspesialist

Erfaring som kommunepsykolog og fra helsevesenet. Tar i mot voksne klienter og de fleste problemstillinger. Spesialist i klinisk samfunns- og allmennpsykologi. Har levert sin doktorgrad i forebyggingspsykologi, ved Universitetet i Oslo. Bestill time hos Vidar.
Skøyen

Bestill time

Fyll ut kontaktskjemaet eller kjøp et gavekort.