fbpx

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
[email protected]

HjemTjenester → Sexolog

Sexolog

Vi har ikke bare en fysisk og en psykisk helse, men også en seksuell helse. En god seksuell helse er en viktig ressurs som fremmer livskvalitet og beskytter mot en rekke fysiske og psykiske helseplager. Sexologisk rådgivning handler om å forstå og gi råd angående seksuelle problemer som kan oppstå gjennom livsløpet. Formålet er å bedre seksualiteten både i forhold til en selv og andre.

Les om våre beste råd for sexlyst gjennom livet

Vanlige spørsmål om sexolog

Hva kan vi hjelpe med?

- Problemer med lyst og tenning

- Ereksjonsproblemer

- For tidlig sædavgang

- Orgasmeproblemer

- Utfordringer knyttet til tenningsmønstre

- Prestasjonsangst

- Overdreven bruk av pornografi

- Utfordringer etter graviditet og prøverørsbehandling eller familieforøkelse

- Utfordringer med overgangsalder

- Listen er ikke uttømmende.

Seksualitet berører noe av det innerste og mest sårbare i oss, og handler om den mest intime sfæren. Seksuelle problemer kan utfordre oss sterkere og dypere enn mange andre menneskelige bekymringer, og det er derfor ikke rart at det for mange er vanskelig snakke om dette.

I terapien kan det benyttes adfersterapeutiske, kognitive og psykoedukative metoder. Vi ser problemet i et helhetlig lys av både biologiske, mentale og sosiale faktorer, og gir med dette rom for at ulike faktorer virker inn på hverandre og må ses  sammenheng.Til sexologisk rådgivning kan du komme alene eller sammen med partner.

Svært mange opplever vansker eller problemer knyttet til seksualitet i løpet av livet. Det kan da være nyttig å få hjelp av sexolog.  Vi tilbyr hjelp til menn og kvinner i alle aldre. Dere kan også komme som par (merk at det er egne priser for parterapi).

Time hos sexolog på 45 minutter koster 1690 kroner.

 

Se priser for parsamtaler (fra 60 min).

Våre sexologer

Bestill time

Fyll ut kontaktskjemaet eller bestill direkte hos vår sexolog (over).