fbpx

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
[email protected]

HjemTjenester → Veiledning

Veiledning

Vi tilbyr veiledning for psykologer som er i spesialisering, og andre helsepersonell og ansatte i helse og omsorgstjenestene. Vi er 15 psykologspesialister med ulike spesialiseringer (klinisk voksenpsykologi, barn og ungdom, rus og avhengighet, arbeid og organisasjon). Vi har lang erfaring fra spesialisthelsetjenesten i tillegg til vårt arbeid i Lysne. Se beskrivelsen til hver enkelt psykologspesialist for nærmere informasjon. 

Våre psykologspesialister

Praktisk informasjon

Vi tilbyr veiledning til psykologer i de ulike spesialitetene, både individuelt, i grupper og veiledning på skriftlig arbeid. Vi har spesialister innen klinisk voksen, barn og unge, psykoterapi, familie, samfunn og allmennpsykologi, rus og avhengighet, arbeids og organisasjonspsykologi, nevropsykologi med mer. Vi tilbyr også veiledning av andre helsepersonell som leger, sykepleiere, ansatte i barnevern, ansatte i skoler og barnehager, og andre i helse og omsorgstjenestene.

Dersom du er usikker på om vi kan tilby veiledningen du har behov for, skriv en mail til [email protected].

Individuell veiledning og gruppeveiledning

Vi tilbyr faste grupper for psykologer i spesialisering (en hel dag en gang i måneden) ved våre klinikker i Nydalen og Gamlebyen. Gruppene er inkludert lunsj. Andre typer veiledningsgrupper kan også avtales. Kontakt oss gjerne for en prat!

Veiledning på skriftlig arbeid

Jobber du med skriftlig arbeid i forbindelse med spesialiseringen? Inntil 20 timer veiledning kan godkjennes til veiledning av skriftlig arbeid i henhold til spesialistreglementet til Norsk Psykologforening. Vi har lang erfaring med veiledning av skriftlig arbeid, og flere av våre spesialister har også doktorgrad. Vi får deg gjennom det skriftlig arbeidet enten du bare vil få den levert inn, eller om du har ambisjoner om å publisere for eksempel i Tidsskriftet.

Kontakt oss

Veiledningen foregår etter retningslinjer fra Norsk Psykologforening (se «Utfyllende bestemmelser for veiledning – NPF»).

Noe du lurer på? Kontakt oss på [email protected]