fbpx
[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
post@oslopsykologklinikk.no

Din psykolog i Drammen

Vi her her for deg hvis du trenger noen å prate med. Kort ventetid.

Klinikken er åpen i tråd med gjeldende smitteverntiltak
Moderne lokaler i Nedre Storgate 3

Åpent fra 8 til 22
Over 20 000 psykologtimer gjennomført i Viken

Psykolog i Drammen

Våre psykologer i Drammen har lang erfaring med å hjelpe folk som trenger noen å snakke med. Vi i Lysne Psykolog kan hjelpe ved angst, depresjon, utbrenthet, stress, nedstemthet, bekymringer og de fleste problemstillinger innen psykisk helse. Lysne Psykolog i Drammen ligger rett ved Bragernes torg, i Nedre Storgate 3, ca. fem minutters gange fra Drammen stasjon og busstasjonen.

Lysne er en helprivat psykologtjeneste, noe som betyr betyr at du må betale selv for time hos oss. Det finnes også gode offentlige tilbud for psykisk helsehjelp i Drammen, slik som Drammen DPS og Rask psykisk helsehjelp i Drammen kommune. Har du helseforsikring? Da kan du be ditt forsikringsselskap om å få time hos oss.

Bestill time i Drammen

Våre psykologer i Drammen

Hva kan vi hjelpe med?

Våre psykologer i Drammen tilbyr hjelp behandling av stress, depresjon, angst, mange andre psykiske helseplager. Eksempler på dette kan være sosial angst, panikkangst, tvangslidelse (OCD), generalisert angstlidelse(GAD), helseangst, traumer, PTSD, ADHD, spiseforstyrrelse, relasjonelle vansker, hverdagsproblemer med mer. Vi kan hjelpe med samtaler, råd og veiledning for de fleste psykologiske problemstillinger.

Bestill time i Drammen

Våre samarbeidspartnere

Vanlige spørsmål

Vi har gjort det veldig lett for deg å velge psykolog. Om du ikke er sikker på hva som er problemet eller hvem du skal velge, er det ofte like greit å velge en psykolog du synes ser hyggelig ut. Eller så kan du søke på en bestemt problemstilling og se hvilke av våre mange psykologer som har erfaring akkurat med det du trenger hjelp med. Du kan også sortere på hvilken tid av døgnet du ønsker time, om du ønsker mannlig eller kvinnelig psykolog, eller om du ønsker en bestemt behandlingsmetode.

Trykk her for å finne en psykolog.

Du trenger ikke forberede noen ting til første time, men det kan være greit å tenke litt på hva du ønsker hjelp med og hvordan du vil at livet ditt skal se ut når du kommer i mål. Første time vil typisk gå ut på å forstå din situasjon og finne ut hva som kan forårsake problemene.  Noen trenger bare én time hos psykolog, men gjennomsnittlig behandlingstid for de mest vanlige psykiske plager slik som angst og depresjon er fra 4 til 10 timer. De fleste som snakker med en psykolog om sine vansker opplever rask bedring i starten.

Se våre priser (gjelder fra 01.01.2022).

Betaling skjer etter at timen er ferdig. Du kan betale med Vipps, betalingslenke på SMS, Convene Faktura eller bankkort på våre terminaler.

Hvis du har forsikring kan det hende at forsikringsselskapet ditt kan betale. Ta da kontakt med forsikringsselskapet ditt og si at du ønsker time hos Lysne.

Lysne er et helprivat tilbud og du trenger ikke henvisning fra lege.

Private psykologer driver utenfor det offentlige helsetilbudet. Fordelen med dette er at man kan få rask hjelp, som ofte gjør at man trenger færre timer fordi man får hjelp før problemene vokser seg større. Noen ganger er det lang ventetid for psykologhjelp i det offentlige helsevesenet, og problemene kan vokse seg større i ventetiden. Hvis man søker hjelp tidlig, holder det kanskje med noen få timer. Ulempen er at det koster mer enn i det offentlige helsetilbudet. Offentlige psykologer jobber for eksempel i et DPS ved et sykehus. For å få time her må man gå til fastlegen, der legen vurderer om du har behov for psykologhjelp. Deretter må fastlegen sende en henvisning til DPS. Ved DPS er det ofte lang ventetid (ofte flere måneder) og noen opplever at henvisningen blir avvist. Hvis du har henvisning til DPS får du som regel ikke velge selv hvilken type fagperson som blir din behandler (f.eks psykolog, lege, sosionom, sykepleier). Egenandelen er 351 kr per time. Det finnes også andre offentlige psykologer kalt avtalespesialister. ​Disse jobber privat og tar samme egenandel som ved DPS, men hos avtalespesialistene er det ofte enda lengre ventetider (fra et halvt år til et år). Parterapi er tilgjengelig på familievernkontorene, men også her må man regne med en del ventetid.

Du kan bestille time hos oss uansett hva du ønsker å snakke med oss om. Vi kan ta i mot alle: barn, unge, voksne, eldre, par og familier. Ingen problemer er for små eller store.

Vi har lang erfaring og har gjennomført over 15 000 psykologtimer. Vi setter svært høye krav når vi rekrutterer psykologer, og har satt sammen et variert team av spesialister og psykologer med bred og lang erfaring. Sånn kan du være trygg på at du kommer til en psykolog som kan hjelpe deg og som møter deg på en god måte. Teamet har erfaring fra psykisk helsevern, kommunehelsetjenester, arbeids- og organisasjonspsykologi, barn, voksne, par og familier. Mange av psykologene driver med forskning. Disse tingene sikrer høy faglig standard slik at det er trygt å bestille time hos oss.

Ta en selvtest

Lurer du på om du er deprimert eller har angst? Vi i Lysne har laget selvtester der du kan få en pekepinn på hva symptomer kan bety, hvor sterke de er, og hvem av våre psykologer som kan hjelpe.

Våre tester:
Depresjon | Angst | Generalisert angst | Stress | Utbrenthet

Send oss en epost så hjelper vi deg!

bestilling@lysnepsykolog.no

Finn veien