fbpx
[contact-form-7 404 "Ikke funnet"]

Bestill en time

Våre psykologer ser frem til å høre fra deg.

Send en e-post:
post@oslopsykologklinikk.no

Hjem → Vår klinikk på Skøyen

Vår psykologklinikk på Skøyen

Velkommen til vår klinikk ved Tårnhuset på Skøyen i Karenslyst allé. Våre spesialister og dyktige psykologer står klare til å hjelpe. Vi kan hjelpe med de fleste problemstillinger innen psykisk helse, inkludert nedstemthet, tristhet og depresjon, angst, uro, relasjonelle vansker, stress og utbrenthet. Vi tilbyr også parterapi, hjelp til barn og ungepersonlighetstesting. Vi holder åpent fra 8 til 22 og har også åpent på lørdager og søndager.

Vanlige spørsmål

Psykiske lidelser

 • Depresjon
 • Angst
 • Sosial angst
 • Tvangstanker/-handlinger
 • Rusavhengighet, spillavhengighet
 • Spiseforstyrrelser
 • PTSD / Traumer
 • Helseangst/hypokondri
 • Bipolar lidelse / ADHD

 

Psykiske plager

 • Bekymring
 • Livskriser
 • Søvnvansker
 • Stress, utbrenthet
 • Sorg
 • Sinne

 

Veiledning

 • Parterapi og familieterapi
 • Karrierreveiledning
 • Personlighetstesting
 • Utredning og kartlegging
 • Vurdering av videre henvisning
 • Ungdomsproblemer
 • Foreldreveiledning
 • Relasjonelle vansker
 • ​Konflikter

Tilnærmingen vil variere, avhengig av hva målsetningen og problemstillingen er, og dine preferanser og unike situasjon. Vi tilbyr samtalebehandling, parterapi, personlighetstesting, karriereveiledning, coaching og selvutvikling. Vi har et bredt utvalg av tilnærminger, og kan tilby kognitiv terapi, ISTDP, emosjonsfokusert terapi, metakognitiv terapi, psykodynamisk terapi, psykoanalyse, EMDR, psykoedukasjon, veiledning og rådgivning.

Folkehelseinstituttet anslår at halvparten av alle nordmenn opplever en psykiske lidelse i løpet av livet. Psykiske plager er normalt og det er helt naturlig å slite psykisk innimellom. Det kan da være nyttig å få hjelp av psykolog. Hvis du opplever at du over tid ikke har fått til skole, jobb, venner, fritid, eller familie, kan det være lurt å søke hjelp hos psykolog. Vi tilbyr hjelp til voksne, barn, ungdommer og eldre.

Time hos psykolog koster 1280 per 45 min.

Time hos psykologspesialist koster 1490 per 45 min.

Et vanlig forløp tar gjerne mellom 3 og 10 timer, avhengig av problemstilling og dine preferanser.

Se alle priser.

Våre psykologer på Skøyen

Trykk på bildene for mer info og bestilling.

Psykologer (Skøyen)

Hanne Sofie Wernø Nilsson

Psykolog

Skøyen
Psykologer (Skøyen)

Tobias Kaldahl

Psykolog

Skøyen
Psykologer (Skøyen)

Vibecke Mønnich

Psykolog

Skøyen
Psykologer (Skøyen)

Helene Chalindar

Psykolog

Gamlebyen og Skøyen
Psykologer (Skøyen)

Nina Laue Næspe

Psykolog

Skøyen
Psykologer (Skøyen)

Mari B. Mathiesen

Psykolog

Skøyen
Psykologer (Skøyen)

Inger Wangen

Psykologspesialist og psykoanalytiker

Skøyen
Psykologer (Skøyen)

Cecilie Skupinska-Løvset

Psykolog

Skøyen
Psykologer (Skøyen)

Annicken Martinez-Aasen

Psykologspesialist

Skøyen
Psykologer (Skøyen)

Ada Borgwardt

Psykolog

Skøyen
Psykologer (Skøyen)

Ruth-Anne Kleve

Psykolog

Skøyen
Psykologer (Skøyen)

Henrik Gilde

Psykolog

Skøyen
 • 1
 • 2

Hanne Sofie Wernø Nilsson

Psykolog

Erfaring med utredning og behandling av psykiske lidelser hos voksne. Også kompetanse innen konflikthåndtering og organisasjonsarbeid. Jobber til vanlig i spesialisthelsetjenesten og ved Nasjonalt senter for selvmordsforskning og -forebygging. Bestill time hos Hanne Sofie på Skøyen. Bestill time hos Hanne Sofie på video. 
Skøyen

Tobias Kaldahl

Psykolog

Tobias er utdannet psykolog ved Syddansk Universitet i Danmark og University of Arizona i USA. Han har bred erfaring fra spesialisthelsetjenesten med behandling og veiledning av voksne, barn og ungdom. Han har særskilt kompetanse for behandling av OCD og andre angstlidelser. Bestill time hos Tobias på Skøyen.
Skøyen

Vibecke Mønnich

Psykolog

Utdannet psykolog ved Universitetet i Tromsø og er under spesialisering. Jeg tar i mot voksne med livsutfordringer i ulike faser av livet. Erfaring med utredning og samtaleterapi fra psykisk helsevern for voksne. Jeg arbeider ut ifra en psykodynamisk forståelsesramme, men anvender også andre terapeutiske metoder. Vanlige vansker kan være livskriser, angst og depresjon, ubearbeidede traumer, fastlåste relasjonelle mønstre og eksistensielle vansker. Bestill time hos Vibecke ved Skøyen. Bestill videotime hos Vibecke. 
Skøyen

Helene Chalindar

Psykolog

Utdannet psykolog ved Universitetet i Nice. Har erfaring fra utredning og behandling av barn, ungdom og voksne fra BUP og DPS. Er under spesialisering i klinisk voksenpsykologi. Arbeider hovedsakelig ut ifra en emosjonsfokusert og psykodynamisk tilnærming. Bruker også kognitive behandlingsmetoder. Tar imot barn, ungdom og voksne. Eksempler på problemstillinger kan være angst, uro, nedstemthet, kriser, traumer, relasjonelle vansker og mer generelle livsvansker. Kan tilby terapi på fransk og spansk. Bestill time hos Helene i Gamlebyen. Bestill time hos Helene på Skøyen. Bestill videosamtale hos Helene. 
Gamlebyen og Skøyen

Nina Laue Næspe

Psykolog

Lang erfaring innen organisasjonspsykologi, særlig innen lederstøtte og lederutvikling, konflikter og personalsaker. Jobbet i Forsvaret og har videreutdanning innen veteraners psykiske helse. Erfaring med krise, sorg, traumer og militærpsykologi. Bestill time hos Nina.
Skøyen

Mari B. Mathiesen

Psykolog

Flere års erfaring som psykolog fra familievernet og i psykisk helsevern for voksne og Raskere tilbake. Videreutdanning i emosjonsfokusert terapi, både med par og individer. Under spesialisering i voksenpsykologi. Bestill psykologtime hos Mari. Bestill parterapi hos Mari.

Skøyen

Inger Wangen

Psykologspesialist og psykoanalytiker

Inger har 20 års erfaring som psykolog. Hun er spesialist i klinisk psykologi, og har i tillegg videreutdanning innen intensiv psykoterapi, og som psykoanalytiker. Har bred klinisk erfaring, fra alvorlige lidelser, til det mer nevrotiske; barn, ungdom, og ledelse, samt veiledning. Også  utdannet organisasjonsanalytiker fra Institutt for gruppeanalyse. Arbeider med individualterapi primært innenfor en psykoanalytisk ramme. Bestill time hos Inger på Skøyen.
Skøyen

Cecilie Skupinska-Løvset

Psykolog

Bred klinisk erfaring fra både voksen- , barne- og familiefeltet. Lang erfaring inne både spesialisthelsetjenesten og kommunale helsetjenester. Er under spesialisering innen Klinisk Familiepsykologi og Barn og unges psykiske helse. Arbeider både med barn og unge, par og voksne klienter. Etterutdanninger innen COS- F, MIM, Hypnoterapi og TFCBT. Bestill time her. 
Skøyen

Annicken Martinez-Aasen

Psykologspesialist

Klinisk psykologspesialist med mange års erfaring fra arbeid med barn, unge, studenter og voksne. Fordypning i ungdom. Tar imot voksne, ungdom, par og familier og har erfaring fra alle nivåer i helsevesenet. Relevante tema kan være livsvansker, kriser, fastlåste samspill, kjærlighetssorg, nedstemthet, uro. Annicken jobber torsdag kveld. Bestill parterapi hos Annicken - Bestill psykologtime hos Annicken.
Skøyen

Ada Borgwardt

Psykolog

Ada er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo. Hun har erfaring fra blant annet familievernkontor med både individer, par, familier, foreldre og barn. Hun har også bred erfaring med veiledning, organisasjonsutvikling og kommunikasjon. Bestill time hos Ada.  Bestill videotime hos Ada.
Skøyen

Ruth-Anne Kleve

Psykolog

Jeg har bred erfaring og særlig interesse for behandling ved CFS/ME og andre utmattelsestilstander, psykiske belastninger ved langvarig somatisk sykdom, angst, depresjon og traumer.  Jeg er en varm og støttende terapeut som hjelper deg med å oppdage og forstå mer av deg i selv i den livssituasjonen du er i. Den terapeutiske tilnærmingen min er i hovedsak emosjonsfokusert terapi. I timene jobber vi sammen om dine prosjekter, og jeg hjelper deg med få mer kontakt med egne følelser, forstå og gi mening til de, samt å finne nye måter å håndtere det som er vondt og vanskelig. Bestill time hos Ruth-Anne ved vår klinikk på Skøyen.
Skøyen

Henrik Gilde

Psykolog

Henrik har lang erfaring som kommunepsykolog. Han arbeider ut ifra et humanistisk-eksistensialistisk grunnsyn og tar imot ungdom og voksne. Henrik har en spesiell interesse for eksistensielle problemstillinger samt gutter & menn sin psykiske helse.   Bestill time hos Henrik.
Skøyen

Bestill time

Fyll ut kontaktskjemaet eller gå til bestillingsportalen